Cat cheltuim pe rechizitele scolare?

11 Feb 2015
Rechizite scolare online

Costurile rechizitelor scolareDe-a lungul unui an scolar trebuie sa cumparam copiilor o serie de rechizite scolare

Rechizitele scolare pe care copilul nostru vrea sa le cumpere de-a lungul unui an scolar inseamna destul de mult pentru bugetul nostru, mai ales daca nu stam foarte bine din punct de vedere financiar.

Uneori copilul nostru exagereaza, alteiori exagereaza profesorii ori educatorii, cert este ca intotdeauna rechizitele cumparate sunt mai mult decat necesarul obisnuit.

Nu poti sa cumperi nici rechizite din cele mai ieftine ca nu sunt bune. Spre exemplu, degeaba te ganesti sa faci o economie cumparand niste culori ieftine, vei avea supriza mea sa te alegi cu niste copaci care au lemn in loc de mina, pentru ca altfel al colora.

In fine, probabil ca si aici echilibrul este cuvantul de ordine, deci alege niste rechizite cu un pret mediu si vei obtine si calitatea dorita.

Rechizite ieftine gasiti in special in magazinele online, insa, nu este o certutudine. Noi am selectat pentru dumneavoastra rechizite cu un pret mediu de la partenerii nostri, in ideea ca obtinem si un plus de calitate de care copiii nostri au nevoie.

Derularea unei ore de clasa inseamna, pe langa atentia copilului, si accesoriile obligatoriu necesare: pix, creion, stilou, guma, caiete, etc. Asadar, nu putem sa invatam daca nu avem rechizite, insa, cand le cumparam trebuie sa stim foarte bine in ce cantitate si cat dam pe ele.

Unul din magazinele online de incredere pe care noi vi-l recomandam cu placere este Depozitul de Papetarie, de care probabil ati si auzit. Este un magazin online mare, serios, unde veti gasi rechizite ieftine si de calitate.

Din aceeasi categorie:

Nu-ti place stiloul? Scrie cu Frixion!
Daca ti-e teama ca gresesti si vei mazgali cu cerneala caietul, golosesti Frixion - stergi rapid de cate ori vrei Frixion este solutia de a scrie si a rescrie de cate ori doresti, fara teama, fara panica. Vrei ...
mai departe


Rucsaci de calitate Cool For School
Pentru copii mai mari de 12 ani, ruscasii Cool For School sunt mai mult decat potriviti Rucsaci Cool For School sunt recomandati pentru copiii cu varsta mai mare de 12 ani. Acesti rucsaci sunt functionali, rezis ...
mai departe


Viziteaza Depozitul de papetarie
La Depozitul de papetarie gasiti o gama larga de rechizite scolare de calitate la preturi foarte avantajoase Depozitul de papetarie este un magazin online ce comercializeaza, dupa cum ii spune si numele, obiecte de papetar ...
mai departe


Ghiozdane ieftine de la Cartuseria
Pentru un an scolar relaxat alegeti ghiozdanele ieftine de la Cartuseria. Design-ul acestor ghiozdane de la Cartuseria sunt pe placul multor copii. Ce sa mai vorbim de parinti! La 60 de lei un ghiozdan parintii ...
mai departe


cartuseria.ro
Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies