Nu-ti place stiloul? Scrie cu Frixion!

18 Jul 2019
Rechizite scolare online

Daca ti-e teama ca gresesti si vei mazgali cu cerneala caietul, golosesti Frixion - stergi rapid de cate ori vrei

Frixion este solutia de a scrie si a rescrie de cate ori doresti, fara teama, fara panica.

Vrei sa nu mai ai pete de cerneala pe caiet? Ti-e teama ca gresesti si nu mai poti sterge? Frixion este solutia acestor probleme!

Cei de la Dacris ne vin in ajutor cu niste seturi Frixion foarte avantajoase ca pret.

Daca ai idei insa se schimba rapid, scrie-le imediat cu Frixion, si apoi, daca nu-ti mai plac, le modifici din pix. De cate ori doresti!

In aceasta perioada aveti reduceri substantiale la seturile Frixion la Dacris.

Seturile Frixion pentru panica, pentru oameni seriosi, pentru amuzanti, pentru calculati, pentru energici, au reduceri intre 15% si 25%.

De asemenea gasiti de achiztionat la Dacris rollere pilot Frixion si rezerve roller pilot Frixion Ball.

Rollerele Pilot Frixion vin cu varfuri de diverse dimensiuni: 0,5 mm, 0,7 mm.La preturile actuale ale rollerelor Frixion de la Dacris puteti sa va faceti stocuri pentru tot anul scolare.

Daca invatatorul va indica utilizarea acestor pixuri cu bila de stergere, puteti sa le folositi cu incredere. Au aceeasi calitate la scriere ca si stilourile. Avantajul este ca, daca gresesti, poti sa stergi si sa o iei de la capat. Dupa cum bine stiti, cu stiloul nu se poate sterge, se poate doar acoperi cu pasta corectoare, lucru care se vede in mod neplacut.

La Dacris gasiti multe produse pentru scoala. Si cum, nu mai este mult pana la inceperea scolii, va invitam sa ii vizitati. Va fi cu spor, cu siguranta. Au preturi bune si produse numeroase.

dacris.net

Din aceeasi categorie:

Vrei rechizite scolare Jumbo?
Si tu fredonezi melodia Jumbo? Atuncu nu sta pe ganduri si vezi care este oferta in materie de rechizite scolare Jumbo! Cu siguranta nu suntem singurii parinti care fredoneaza prin casa melodia din reclama pentru rechizit ...
mai departe


Inapoi la scoala!
Poate v-ati saturat de sloganul omniprezent Back to School, asa ca ne-am gandit sa folosim mai putin frecventul Inapoi la scoala. Back to School este prezent in toate mediile de promovare, de la mall-uri la hypermarketuri ...
mai departe


Cat costa un ghiozdan echipat cu rechizite scolare?
Uneori este mai comod pentru parinti sa cumpere un ghiozdan echipat cu rechizite scolare decat unul neechipat Chiar daca pretul unui ghiozdan echipat nu este tocmai mic, daca punem la socoteala toate rechizitele din el, d ...
mai departe


Gentute chic pentru fetite dragute
In parc sau la scoala, gentutele elegante pentru fete sunt deosebit de practice In ultima vreme se poarta foarte mult gentile de umar pentru fete indeosebi, intr-o varietate mare de modele. De la gent ...
mai departe


cartuseria.ro
Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies