Caiet A4 My.Book Flex 2x40f Smiley, Herlitz dictando-matematica black-stripes

Rechizite scolare online


Caiet A4 My.Book Flex 2x40f Smiley, Herlitz dictando-matematica black-stripes

15.5 Lei Comanda produsul

Categorie: Caiete

Caiet A4 My.Book Flex 2x40f Smiley, Herlitz dictando-matematica black-stripes se gaseste in categoria Caiete - Caiet Herlitz My.Book Flex format A4 cu doua rezerve si coperta design deosebit din gama Smiley World Coperta este in doua variante de design.
Interiorul il poti alege in ce varianta ai nevoie Varianta din material plastic a caietelor My.Book Flex impresioneaza prin versatilitate si aspectul elegant.
Cine doreste un produs colorat, poate alege culoarea sa preferata, iar iubitorii stilului minimalist vor fi fericiti cu varianta neagra sau incolora.
In comparatie cu bloc notes-urile clasice avantajul sistemului unic 2 in 1 a modelului din material plastic este evident, deoarece produsul poate fi folosit in acelasi timp atat cu insertii de hartie cu patratele cat si cu liniatura dictando, ceea ce face ca efortul depus la transportul caietelor sa fie de domeniul trecutului.
Filele pot fi inlocuite usor dupa consumare cu rezerve pentru caiete My.Book datorita sistemului cu elastic.
In aceasta coperta fot fi utilizate si caiete format A4 capsate Inchidere cu elastic ce pune in evidenta frumusetea copertei Rezervele de hartie My.Book Flex sunt din hartie de calitate de 70 g/mp, varianta dictando, matematica sau velin Vezi celelalte produse din gama Herlitz Smiley World!
- Caiete My.Book Flex.
Produsul este disponibil in magazinul online clickbirotica.ro.

Articole pentru Caiet A4 My.Book Flex 2x40f Smiley, Herlitz dictando-matematica black-stripes

Caiete si manuale scolare online
Vrei caiete si manuale ieftine online? Ai nimerit unde trebuie, avem rechizitele scolare potrivite!
Caiete si manuale scolare online gasiti la noi, iar faptul ca am selectat pentru dumneavoastra cu atentie produse de calitate la preturile ... tot articolul »
cartuseria.ro
Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies