Caiet A4 My.Book Flex 40 file, Herlitz rosu-transparent matematica

Rechizite scolare online


Caiet A4 My.Book Flex 40 file, Herlitz rosu-transparent matematica

11.4 Lei Comanda produsul

Categorie: Caiete

Caiet A4 My.Book Flex 40 file, Herlitz rosu-transparent matematica se gaseste in categoria Caiete - Caiet My.Book Flex Herlitz A4 cu coperta din plastic flexibil diverse culori, inchidere cu elastic colorat.
Include o rezerva dictando sau matematica Varianta din material sintetic a my.book Flex impresioneaza prin versatilitate si aspectul elegant.
Cine doreste un produs colorat, poate alege culoarea sa preferata, iar iubitorii stilului minimalist vor fi fericiti cu varianta neagra sau incolora.
In comparatie cu bloc notes-urile clasice avantajul sistemului unic 2 in 1 a modelului din material sintetic este evident, deoarece produsul poate fi folosit in acelasi timp atat cu insertii de hartie cu patratele cat si cu liniatura dictando, ceea ce face ca efortul depus la transportul caietelor sa fie de domeniul trecutului.
Filele pot fi inlocuite usor dupa consumare cu rezerve pentru caiete My.Book datorita sistemului cu elastic.
In aceasta coperta fot fi utilizate si caiete format A4 capsate Inchidere cu elastic ce pune in evidenta frumusetea copertei Rezervele de hartie My.Book Flex sunt din hartie de calitate de 70 g/mp, varianta dictando, matematica sau velin - Caiete My.Book Flex.
Produsul este disponibil in magazinul online clickbirotica.ro.

cartuseria.ro
Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies