Ghiozdan ergonomic echipat (penar 16 piese, necessaire rotund, sac sport), cm motiv Midi Plus Race Cars, Herlitz

Rechizite scolare online


Ghiozdan ergonomic echipat (penar 16 piese, necessaire rotund, sac sport), cm motiv Midi Plus Race Cars, Herlitz
REDUCERE! pret vechi 318.02 Lei

290 Lei Comanda produsul

Categorie: Ghiozdane, genti, rucsacuri

Herlitz - Ghiozdanul ergonomic imprimat cu motiv Midi Plus Race Cars, de la Herlitz, este echipat și conține: un sac de sport cu ventilație, un necessaire rotund și un penar echipat cu 16 piese.
Ghiozdanul are o dimensiune de 37 x 38 x 22 cm și aplicații de material 3 M reflectorizant.
- Ghiozdane Herlitz - Ghiozdan ergonomic echipat (penar 16 piese, necessaire rotund, sac sport), cm motiv Midi Plus Race Cars, Herlitz

Articole pentru Ghiozdan ergonomic echipat (penar 16 piese, necessaire rotund, sac sport), cm motiv Midi Plus Race Cars, Herlitz

De unde poti cumpara online rechizite scolare pentru gimnaziu si scoala primara?
Cum poti achizitona rechizite scolare ieftine si de la ce magazine online de gen? Rechizite scolare potrivite pentru ciclul primar ori gimnazial. Poti achizitiona online rechizite scolare ieftine din magazinele online de gen ori din platformele ce ... tot articolul »
Ghiozdane ergonomice Herlitz
Ghiozdanele Herlitz sunt produse de calitate, rezistente, confortabile pentru copii si protectoare cu rechizitele. Herlitz este o firma deja cu renume in domeniul ghiozdanelor ergonomice; aceasta este parerea majoritara a parintilor de pretutinden ... tot articolul »
Ghiozdane scolare de calitate
Ghiozdanul ergonomic este un ghiozdan de calitate, confortabil pentru copii.
Ghiozdanul ergonomic este un ghiozdanul ce asigura un confort sporit la utilizare. Ghiozdane scolare de calitate veti gasi in multe magazine, insa, este bine sa a ... tot articolul »
Cat cheltuim pe rechizitele scolare?
De-a lungul unui an scolar trebuie sa cumparam copiilor o serie de rechizite scolare Rechizitele scolare pe care copilul nostru vrea sa le cumpere de-a lungul unui an scolar inseamna destul de mult pentru bugetul nostru, mai ales daca nu stam foar ... tot articolul »
Cum alegi ghizodanul potrivit?
Ghiozdanul trebuie ales cu grija pentru ca altfel copilul are de suferit
Ghizdanul potrivit trebuie ales astfel incat sa nu-i produca neplaceri, in primul rand fizice, copilului dumneavoastra. Masura unui ghiozdan este primul lucru pe care ... tot articolul »
cartuseria.ro
Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies