Ghiozdan scoala Premium LEGO Core Line - design roz Friends Cupcake

Rechizite scolare online


Ghiozdan scoala Premium LEGO Core Line - design roz Friends Cupcake

339.99 Lei Comanda produsul

Categorie: Ghiozdane, genti, rucsacuri

Lego - Prevazut cu compartiment pentru penar.Partea din spate captusita, cu o forma ergonomica si barete pentru umeri.Baza captusita cu material EVA.Bareta pentru piept ajustabila.Zone reflectorizante plasate pe toate laturile ghiozdanului pentru a asigura vizibilitate in trafic.Buzunar frontal pentru pachetul cu gustari si buzunar lateral din plasa, ideal pentru sticla cu apa.Barete pentru umeri ajustabile.
- Ghiozdane si penare Lego - Ghiozdan scoala Premium LEGO Core Line - design roz Friends Cupcake

Articole pentru Ghiozdan scoala Premium LEGO Core Line - design roz Friends Cupcake

Ghiozdan bubble - noutate 2018
Ultima noutate in materie de rechizite scolare 2018 o reprezinta ghiozdanele bubble. Daca vrei sa fii in trend cu ultimele noutati in materie de rechizite scolare, daca vrei sa fii cool printre colegii de la scoala, atunci cu siguranta un rucsac o ... tot articolul »
Ghiozdane scolare de calitate
Ghiozdanul ergonomic este un ghiozdan de calitate, confortabil pentru copii.
Ghiozdanul ergonomic este un ghiozdanul ce asigura un confort sporit la utilizare. Ghiozdane scolare de calitate veti gasi in multe magazine, insa, este bine sa a ... tot articolul »
Cat cheltuim pe rechizitele scolare?
De-a lungul unui an scolar trebuie sa cumparam copiilor o serie de rechizite scolare Rechizitele scolare pe care copilul nostru vrea sa le cumpere de-a lungul unui an scolar inseamna destul de mult pentru bugetul nostru, mai ales daca nu stam foar ... tot articolul »
cartuseria.ro
Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies