Set 3 pensule Pelikan Griffix, varf lat 6 si 12, varf rotund 6

Rechizite scolare online


Set 3 pensule Pelikan Griffix, varf lat 6 si 12, varf rotund 6

24.99 Lei Comanda produsul

Categorie: Material desen si pictura

Set 3 pensule Pelikan Griffix, varf lat 6 si 12, varf rotund 6 se gaseste in categoria Material desen si pictura - Noul set de pensule Griffix de la Pelikan este perfect pentru copiii de scoala primara, datorita versatilitatii fiecarei pensule si manerului ergonomic special, adecvat dimensiunilor mai mici ale mainilor copiilor, usor de manevrat si prevazut cu o suprafata anti-alunecare.
Atat manerul de plastic cat si parul pensulei se spala si se usuca foarte usor dupa utilizare.
Culorile diferitelor pensule din setul Griffix permit selectarea pensulei potrivite pentru fiecare cerinta.
Setul de pensule Griffix este o completare perfecta a sistemului invata-sa-scrii de la Pelikan, deoarece pictura are un rol crucial in dezvoltarea si rafinarea capacitatilor motorii ale copiilor.
Forma ergonomica sprijina deprinderea pozitiei corecte de prindere a instrumentelor de scris si de scriere, fiind astfel un ajutor indirect pentru procesul de invatare a scrisului de mana.
Setul include 3 pensule (varf lat marime 6 si 12, varf rotund marime 6) si banda elastica pentru fixarea si transportul acestora.
Caracteristici set 3 pensule Pelikan Griffix: Pensule cu par sintetic Inaclude 3 pensule: 2 cu varf lat marime 6 si 12, o pensula cu varf rotund marime 6 Maner triunghiular ergonomic cu suprafata anti alunecare Include banda elastica pentru pastrare si transport Include eticheta pentru nume Alege prin magazinul online Click Birotica acest set de 3 pensule de calitate cu design ergonomic special pentru copii, livrare rapida din stoc in toata tara!
- Pensule.
Produsul este disponibil in magazinul online clickbirotica.ro.

cartuseria.ro
Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies