Set creativitate Playcolor Umbrela, Instant

Rechizite scolare online


Set creativitate Playcolor Umbrela, Instant

71.2 Lei Comanda produsul

Categorie: Accesorii rechizite

Set creativitate Playcolor Umbrela, Instant se gaseste in categoria Accesorii rechizite - Cu acest set poti sa decorezi o umbrela asa cum iti place tie cu setul de 6 culori tempera solida pentru textile Playcolor.
Setul include o umbrela din material alb, un set de 6 culori tempera solida si instructiuni.
Cu aceste culori special create pentru materiale textile este usor sa colorezi, fara sa te murdaresti pe maini.
Dupa ce ai terminat de colorat si culorile sunt uscate, pentru fixarea acestora pe material, este suficient sa incalzesti materialul cateva minute cu un uscator de par sau sa utilizezi un fier de calcat.
Poti utiliza aceste culori si pentru a decora alte materiale textile.
Dupa fixarea culorilor, aceste materiale se pot spala de mana sau in masina automata la temperaturi de pana la 60 grade.
Caracteristici tempera solida pentru textile set 6 culori: Cutie cu set 6 culori de baza in baton cu capac Aplicare instantanee, fara apa, uscare rapida Pentru diverse materiale textile cum ar fi bumbac, naylon, amestecuri de diverse tesaturi Nu contine solveti, parabeni, alergeni Fixarea culorilor se face utilizand un fier de calcat sau un uscator de par in 3-4 minute Pentru fixare cu fier de calcat: puneti o hartie pe ambele parti ale materialului si apasati apoi cu fierul de calcat Continut: 6 culori x 10 g
Dimensiuni cutie: 22 x 34 x 5,8 cm Comanda simplu acum la Click Birotica acest set de creativitate, cu livrare rapida din stoc in toata tara!
- Seturi creativitate copii.
Produsul este disponibil in magazinul online clickbirotica.ro.

cartuseria.ro
Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies