Set desen si pictura Faber-Castell Grip Jumbo Circus

Rechizite scolare online


Set desen si pictura Faber-Castell Grip Jumbo Circus

149 Lei Comanda produsul

Categorie: Material desen si pictura

Set desen si pictura Faber-Castell Grip Jumbo Circus se gaseste in categoria Material desen si pictura - Set de desen ambalat in cutie atragatoare de metal cu maner, ideala pentru vacante si calatorii.
Poate fi un frumos cadou apreciat de catre cei mici.
Continut set: 18 creioane colorate Jumbo Grip 1 creion grafit Jumbo Grip cutie de apa click&go pensula click&go cu forma ergonomica o ascutitoare 12 stickere colorabile Caracteristici produs: Creioane Jumbo de dimensiuni mari cu forma triunghiulara, ergonomica Zona anti-alunecare GRIP Calitate deosebita, lemn de consistenta moale Tehnologie speciala de lipire a minei de lemn care previne ruperea Vopsea pe baza de apa care protejeaza mediul si sanatatea copiilor Se pot curata de pe majoritatea materialelor Creioanele sunt ascutite si pot fi personalizate Sunt potrivite pentru copii cu varsta de peste 3 ani - Creioane colorate.
Produsul este disponibil in magazinul online clickbirotica.ro.

Articole pentru Set desen si pictura Faber-Castell Grip Jumbo Circus

Vrei rechizite scolare Jumbo?
Si tu fredonezi melodia Jumbo? Atuncu nu sta pe ganduri si vezi care este oferta in materie de rechizite scolare Jumbo! Cu siguranta nu suntem singurii parinti care fredoneaza prin casa melodia din reclama pentru rechizite a celor de la Jumbo.
... tot articolul »
cartuseria.ro
Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies